Företag

Att synas och verka på en Golfklubb är en betydelsefull del av affärslivet med fokus på kundvård och affärsmöjligheter. På Sand Golf Club har vi ett stort antal medlemmar och över 6000 st unika Greenfeegäster som besöker oss i samband med att de tränar och spelar golf hos oss. Här finns en fantastisk mötesplats för dig som vill synas antingen du har ett lokalt företag eller ett större nationellt eller internationellt företag.

Du kan synas och verka på många sätt hos oss på Sand Golf Club. Ett spännande och attraktivt koncept som vi introducerar till 2017 är att bli medlem i vår Business Club. Tanken med detta koncept är att ge dig som företag rätt förutsättningar till att skapa nya och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer men samtidigt få en möjlighet till att knyta nya nätverk med andra företag inom klubben och synas med Sands starka varumärke.

På Sand Golf Club erbjuder vi dig som företag bland annat:

- Sand Business Club

- Företagsgolf

- Konferens

- Prova på golf

Vill du veta mer kontakta:

Adam Björkegren 0707100221 adam@sandgolfclub.se

Fredrik Hansson 0735234886  fredrik@sandgolfclub.se