Sand Golf Club Golfpaket

Sand Golf Club är en unik upplevelse att både spela och bo på. Med Skottlands linksbanor som förebild skapades Sand Golf för 10 år sedan strax utanför Jönköping. Här har du allt du kan önska dig på ett och samma ställe - golf, hotell och efter rundan väntar belöningen med relax och god mat i vårt härliga klubbhus. Sedan har du bara en kort chip till de sköna sängarna på vårt hotell med plats för 63 st gäster fördelat på 30 st rum.

Våra Golfpaket innehåller följande;

• Greenfee inkl. pollett och banguide

• Övernattning, del i rum

• Frukostbuffé

• Två-rättersmiddag

• Tillgång till klubbhusets faciliteter såsom gym, sauna, inomhusrange och puttinggren och TV lounge

Golfpaket Golfhotell (med balkong) + Annex (utan balkong)

Moderna dubbelrum med balkong och utsikt över 12:ans fantastiska golfhål. Här sover du i bekväma enkelsängar som lätt kan sättas ihop till dubbelsäng. Välj mellan att spela ankomstdagen eller din avresedag.

Speldag

Måndag, Tisdag eller Onsdag - 1695 kronor

Torsdag eller Fredag - 1895 kronor

Lördag, Söndag eller Helgdag - 2095 kronor

Enkelrumstillägg 400 kronor/natten

Golfpaket Herrgård

Bo på Herrgården i mysiga dubbelrum

Bo mysigt i vår stora röda herrgård i dubbelrum. På varje våningsplan finns det gemensam dusch och wc och kylskåp om du önskar förvara matvaror eller dylikt. På övervåningen finns det även ett samlingsrum med soffa och fåtöljer. Välj mellan att spela din ankomstdag eller avresedag.

Speldag

Måndag, Tisdag eller Onsdag - 1395 kronor

Torsdag eller Fredag - 1595 kronor

Lördag, Söndag eller Helgdag 1795 kronor

Enkelrumstillägg 400kronor/natten

Bokningsförfrågan

Skicka din förfrågan direkt nedan eller ring oss på 036-308 308. Varmt välkommen med din förfrågan!