Hotellpartners

Sand Golf Club erbjuder tillsammans med de bästa hotellen i regionen golfpaket med utmärkt boende. För mer information om golfpaketen var vänlig kontakta respektive hotell.

Elite Stora Hotellet

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Våra rum är trivsamt och bekvämt inredda för den moderna resenären. Vår stora frukostbuffé är uppskattad och serveras i en ljus och trevlig miljö.

Ni bor mitt i city med shoppinggatan runt hörnet. På The Bishop Arms, vår pub, som Ni faktiskt når via hotellobbyn finner Ni ett fantastiskt utbud av öl och whisky, en välkomponerad vinlista och en härlig meny.

Boka golfpaket på www.elite.se eller ring 036-10 00 00

Best Western Plus John Bauer Hotel

Nydesignat fräscht hotell mitt i centrum.

Här bor du i nyrenoverade fina dubbelrum. Koppla av i relaxavdelningen med bastu, ångbastu & gym.

Lobbybar med After Work på fredagar under våren och hösten.

Restaurang Ester Kök & Bar som erbjuder en specialkomponerad golfmeny. Garage finns i huset.

I vårt populära golfpaket på Sand ingår:

• 1 greenfee med bokad tid
  • Boende i dubbelrum med stor frukostbuffé
  • Fikapåse att ta med ut på banan med extra golfboll alternativt en ölbiljett till baren
  • Fri tillgång till relax och gym
  • Clubrum för prisutdelning samt 1 flaska mousserande vin till dagens vinnare om ni är 10 personer eller fler. Säg till om detta vid bokning,

Boka golfpaket på www.johnbauer.se eller ring 036-34 90 00

Profil Hotels Hotel Savoy

Hotel Savoy är ett designhotell utformat för den moderna resenärens behov och med det personliga hotellets charm. Alla våra 90 rum har sängar från Carpe Diem, rainshower duschar, Wi-Fi m.m. allt för att du som gäst ska trivas hos oss. Hotel Savoy är centralt beläget med närhet till det mesta såsom nöjen, shopping, kultur och med endast 5 minuters gångavstånd till Centralstationen. Frukostbuffén serveras i vårt mysiga brasserie, Sofiehof som även har öppet för lunch och middag.

I vårt golfpaket tillsammans med Sand Golf Club ingår följande:

1 greenfee
1 drinkbiljett (öl/vin/alkoholfritt alternativ) i vår restaurang Sofiehof
Tillgång till relaxavdelning
Entré till Harrys/Sliver nattklubb
Stor frukostbuffé

1145 SEK p.p. i dubbelrum. Tillägg 100 SEK p.p. för superiorrum.

Enkelrumstillägg: 200 SEK

Boka golfpaket via e-post
hotelsavoy@profilhotels.se eller telefon: 036-173290

Hooks Herrgård

Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig stolt i Hokasjöns vatten. Redan på Gustav III:s tid förstod man att uppskatta skönheten i den här delen av det småländska landskapet. 1934 började en golfbana att byggas och idag finns två välrenommerade 18 håls-banor, Parkbanan och Skogsbanan, övningsgreener samt två driving ranges.

Hooks Herrgård har 239 bäddar fördelade på 105 rum. Konferenslokaler i olika storlekar varav den största rymmer 300 personer.

Intill herrgården ligger ett härligt spa på 1300 kvm, med kalla och varma källor, pool, bastulandskap med upplevelseduschar och behandlingsrum. Passa på att boka spa entré eller en skön behandling under din vistelse.

I Hooks Golfcenter finns kansli, shop, restaurang, omklädning, bastu, gym & klubbrum. I shopen hittar du allt du behöver oavsett om du är nybörjare eller professionell golfspelare

Vårt golfpaket innehåller:

• En greenfee med bokad starttid på Sand
  • En greenfee med bokad starttid på Hooks GK, Park -eller Skogsbanan
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Boende i enkelrum/dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym

Boka golfpaket på www.hooksherrgard.se eller ring 0393-210 80.

RC Hotell Sports & Business

En upplevelse för aktiva människor Bo, trivs och må bra på nybyggda RC Hotel i Jönköping. Ta chansen att bo en natt på Jönköpings nyaste hotell, svettas på gymmet, dominera på bowlingbanan eller visa vad skåpet ska stå i valfri racketsport. Kombinera detta med en golfrunda på Sand Golf Club.

I vårt golfpaket ingår följande:

1 Greenfee

En övernattning i ett av våra dubbelrum

Fri tillgång till hotellets gym

1 tim valfri aktivitet ( badminton, bowling eller tennis)

Frukostbuffé

1.295:- SEK p.p. i dubbelrum. Tillägg 100 SEK p.p. för superiorrum.

Samtliga rum på RC Hotel är utrustade med individuell luftkonditionering, HD-TV, strykbräda, strykjärn och WiFi på 100 Mbit/s. Fri parkering ingår alltid för hotellets gäster.Du kan sedan avsluta sedan kvällen med en smakfull måltid på vår restaurang, RC Grill.

För att boka gå in på www.rchotel.se/sv/ eller ring 036 - 33 66 000