Konferens

Sand Golf hälsar er välkomna till en av Sveriges absolut bästa golfbanor med toppfräscha faciliteter och ett lugn som få andra platser kan erbjuda. Sedan 2006 har vi erbjudit företag skräddarsydda konferenser i en miljö som både bjuder in till fokuserat arbete men också avkoppling i en härlig atmosfär.

När ert företag checkar in på Sand för konferens finns det inget viktigare för oss än att ni blir nöjda. Vi har flera olika paket att välja på, se nedan, men tveka inte att höra av er för en helt skräddasydd konferens.

På Sand Golf Club har vi 2 konferensrum i olika stil samt diverse utrymmen för workshops.

Konferensrummet

Traditionellt konferensrum med plats upp till 12 deltagare, styrelsemöblering. Här sitter ni bekvämt och har utsikt över banan och vårt boende. Rummet är utrustat med Projektor, Whiteboard, blädderblock samt Wifi.

Relaxrummet

Ett mer avslappnat mötesrum med plats för 20 personer med magnifik utsikt över det 18:e hålet.

Rummet är utrustat med whiteboard, blädderblock, TV samt Wifi.

Bokningsförfrågan

Skicka din förfrågan direkt nedan eller ring oss på 036-308 308, det går även bra att maila oss på info@sandgolfclub.se. Välkomna med er förfrågan!