Samarbete med Cardio Club

Som medlem i Sand GC har du möjlighet att få förmånliga priser på gymkort hos Cardio Club i Jönköping. Cardio Club har två fräscha och personliga träningsanläggningar belägna vid ICA MAXI och i Munksjöstaden.

Som medlem i Sand Golf Club erbjuder Cardio Club dig följande alternativa rabatter för 2017:

• Alt 1: Årskort Normalt Standard 12 mån med 1000 kronor rabatt dvs 3695 kronor
  • Alt 2: Delbetala via Autogiro under 12 månför 319 kronor/mån
  • Alt 3: årskort Normal Standard som förlängs till 15 mån: 3995 kronor (motsvarar 266kronor/mån i 15 mån). Ordinarie pris för årskort normal är 4695 kronor (motsvarar 391kronor/mån i 12 mån)
  • Alt 4: Delbetala via autogiro under 15 mån för 349 kronor/mån och få 1000 kronor tillgodo (kompensation för juni-aug) att nyttja hos Cardio Club för inköp av massage, PT (personligt träning), träningskort, konditionstest, löpanalys, kurser eller produkter ur vårt Itrimsortiment. Ordinarie pris för Autogiro 12 mån är 399 kronor/mån utan tillgodohavande.

Cardio Club vänder sig till folk som uppskattar något lugnare träningsmiljö (de har en åldergräns på 20 år på anläggningen). På anläggningen erbjuder de ett bra utbud av olika pass, privata duschar och fri parkering.

Alla erbjuds en fri provträningsvecka. Är du intresserad ta kontakt med Kenneth Melin på 0736 798 800 eller kenneth.melin@cardioclub.se och uppge att du är medlem på Sand Golf Club.

Ta gärna en titt på deras hemsida för mer information!