Bli medlem på Sand Golf Club

När två av världens mest berömda golfbanearkitekter, Arthur Hills och Steve Forrest, besökte Jönköping hösten 2003 letade de efter en plats med ren sandjord för att kunna bygga en mästerskapsbana av yttersta världsklass. 2006 invigdes Sand GC med en av Sveriges kanske tom Europas bästa inlands linksbanor.

Det finns två olika medlemsskap hos oss på Sand, årsmedlem eller Aktiemedlem.

Årsmedlem

Full spelrätt på banan också tillgång till klubbhuset och alla dess faciliteter såsom gym, bastu, relax, klubbrum och inomhusrange,

Årsavgifter 2018 är ännu inte fastställda, vi uppdaterar avgifterna så snart dessa är klara.

Senior

Junior 17-24 år

Junior 13-16 år

Junior 12 år el yngre

Aktiemedlem

Köp en aktie och bli delägare på en av Sveriges häftigaste banor med ett klubbliv som pågår året runt.

Aktie 60 000 kr

Tre avgiftsfria år och fn en medlemsavgift på

Som medlem på Sand GC blir du också medlem i vårt gym. Det innebär att du har möjlighet att erhålla Friskvårdsersättning från din arbetsgivare på 2 100 kr av årsavgiften!

För ytterligare information och intresseanmälan kontakta receptionen.