Bli medlem på Sand Golf Club

När två av världens mest berömda golfbanearkitekter, Arthur Hills och Steve Forrest, besökte Jönköping hösten 2003 letade de efter en plats med ren sandjord för att kunna bygga en mästerskapsbana av yttersta världsklass. 2006 invigdes Sand GC med en av Sveriges kanske tom Europas bästa inlands linksbanor.

Det finns två olika medlemsskap hos oss på Sand, årsmedlem eller Aktiemedlem.

Årsmedlem senior

Full spelrätt på banan, rangekort* med obegränsat bollar och tillgång till klubbhuset och alla dess faciliteter såsom gym, bastu, relax, klubbrum och inomhusrange.
*Rangekort är personligt, får ej överlåtas.

Årsavgifter 2018

Årsmedlem senior, inklusive rangekort  8 700 kr

Årsmedlem senior, vardag 6 500 kr *

Årsmedlem 22-24 år  3 995 kr

Årsmedlem 17-21 år  2 995 kr

Årsmedlem 13 - 16 år 1 995 kr

Årsmedlem 12 år el yngre 995 kr

*Senior vardag, fritt spel vardagar. Ordinarie greenfee lör-, sön- och helgdag.

Tillägg Rangekort för medlem 1 395 kr, icke medlem 1 995 kr

Aktiemedlem

Köp en aktie och bli delägare på en av Sveriges häftigaste banor med ett klubbliv som pågår året runt.

Aktie 60 000 kr

Två avgiftsfria år och fn en medlemsavgift på 8 000 kr

Som medlem på Sand GC blir du också medlem i vårt gym. Det innebär att du har möjlighet att erhålla Friskvårdsersättning från din arbetsgivare på 2 100 kr av årsavgiften!

För ytterligare information och intresseanmälan kontakta receptionen.