Aktieägare

Som aktieägare i Sand Golf Club får du inte bara tillgång till en av Sveriges absolut bästa golfanläggningar. Du blir även delägare av hela anläggningen, hotelverksamheten, restaurangen, klubbhuset samt marken som banan ligger på. En aktie i Sand är så mycket mer än bara golfspel, det är en investering.

Du kan köpa aktien som privatperson eller som juridisk person och då överlåta spelrätten till en specifik person.

Till varje aktie hör en serviceavgift. Avgiften är för närvarande på 5.790 kronor inkl moms (6 %). Sand GC är inte bara en golfbana, det är också en friskvårdsanläggning. Därför har du möjlighet att få en del av serviceavgiften betald av din arbetsgivare, 2.100 kr/år.

Som aktieinnehavare har du två alternativ att välja mellan:

Alternativ 1

1st spelrätt som kan utnyttjas av en person per år obegränsat antal gånger.

Fulla rättigheter.

Alternativ 2

15 st greenfee biljetter som kan utnyttjas av aktieinnehavaren eller av någon annan person. Dock kan endast de fulla rättigheter såsom access till klubbhuset med dess faciliteter, rangekort och de förmåner som kommer med ett aktieinnehav endast utnyttja av en person som aktieägaren utser.

Den juridiska person som äger aktien behöver inte vara den som utnyttjar spelrätten. Det avgör ägaren till aktien från år till år.

Bli delägare i Sand Golf Club - 3 år utan avgift!

För närvarande säljer vi aktier i Sand Golf Club för 60 000 kr. Som ny delägare och medlem erbjuder vi dig nu också 3 helt avgiftsfria år!

AKTIEÄGARFAKTA 2017

• Aktien kostar 60.000 kr
  • Tre första åren utan årsavgift (gäller om du tecknar en aktie fram till 31maj. Tecknar du aktien mellan 1 juni och 31 dec 2017 får du två år utan årsavgift. Tecknas aktien under 2018 får du ett år utan årsavgift).
  • 700 kr lägre årsavgift än för årsmedlemmar
  • Fritt rangekort ingår
  • Hyra av golfbil kostar endast 200kr/18hål.
  • Medtaga upp till 6 gäster/år för endast 295 kr i greenfee
  • Disponerar vår konferensanläggning vid tre tillfällen utan kostnad
  • Betala endast 600kr/natt/rum för övernattning på hotellet (exkl frukost)
  • Deltar i aktieägaretävling med middag utan kostnad
  • Rabatt i restaurangen
  • Rabatt i shopen, 10 % vid köp över 500kr

Om du sätter värde på högsta kvalitet, trivsel, tillgänglighet och en fantastisk golfmiljö ska du inte missa detta tillfälle att bli delägare i en av Sveriges absolut finaste golfanläggningar!

För ytterligare information eller frågor kontakta receptionen på 036 308 308 eller info@sandgolfclub.se