Junior Medlemskap

Nu är det möjligt att bli medlem på Sand Golf Club även för juniorer, inget krångel utan endast ren njutning av en toppanläggning. Vi har även en juniorverksamhet som du kan läsa mer på under Shop & Pro. Om du deltager i vår nybörjarjuniorverksamhet spelar du dina fadderrundor, på ickebokningsbara tider, helt kostnadsfritt. Men när du kommit lite längre i din utveckling och har officiellt hcp kommer du in i utvecklingsgruppen och då blir du även medlem.

Genom att spela på Sand Golf Club så kommer du tidigt att lära dig hur riktig golf ska spelas. Träningsområdena är fantastiska och man får åka långt om man ska hitta liknande. Spelfältet är helt unikt för landet och vi tror att man växer som golfspelare genom att spela på Sand Golf Club.

Kategori A1 - upp till 12 år - 750 kronor/år

Kategori A2 - 13-16 år - 1 495 kronor/år

Kategori A3 - 17-24 år - 2 995 kronor/år

Om du önskar veta mer om våra juniormedlemskap kontakta receptionen på tel. 036-308 308. Det går också bra att fylla i formuläret nedan. Välkommen med din fråga!