Om Sand Golf Club

Sand Golf Club, en inlandlinksbana där högsta kvalitet och tillgänglighet är främsta prioritet. En unik 18 hålsbana med kombination av det bästa från Irland och Skottland med bl a höga sanddynor och djupa bunkrar. Vi på Sand Golf Club hjälper dig med golfpaket, boende, konferens, restaurang/catering och företagsgolf. Kontakta oss med era önskemål och vi återkommer med offert.

"De första golfbanorna är flera hundra år gamla och ligger vid havet, på naturliga sandjordar, spelfälten skyddade av praktfulla dyner och klitter. De kallas Links, länken mellan hav och land och det finns bara hundra Links i världen. En Links har flyttat in i landet. Den heter Sand och ligger utanför Jönköping. Häftigt!"
Göran Zachrisson, aktieägare och golfjournalist

En helhetsupplevelse

På bekvämt avstånd från Jönköpings centrum finner du Sand Golf Club. Klubbhuset består av reception, restaurang med en härlig terass, fina konferensmiljöer, trendig golfbutik samt bastu och gym.