Händer på Sand 2017

Vi på Sand Golf Club ser fram emot ett spännande 2017 som innebär flera nyheter för såväl våra medlemmar som gäster. På denna sida kommer vi allt eftersom lägga in våra nyheter inför säsongen!

Medlemsskap

För endast 6 490 kr blir du fullvärdig medlem på en av Sveriges bästa golfanläggningar med en bana som är i fantastiskt skick från tidgt vår till sen höst.

Som medlem på Sand GC blir du också medlem i vårt gym. Det innebär att du har möjlighet att erhålla Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare på 2 100 kr av årsavgiften.

Din årliga kostnad för medlemsskapet i en golfanläggning av toppklass blir då bara 4 390kr!

Läs mer om våra medlemskap!

Gym

Nu står renoveringen av gymmet klart! Nya redskap som har fått flytta in är ett helt nytt hantelställ med vikter från 1-10kg, två nya pilatesbollar i två olika storlekar, en triggerpoint (foamroller) samt exertubes (band) som är extra bra redskap vid träning av armar, axlar och rygg. Sedan tidigare har vi även roddmaskiner, cykel och en crosstrainer! 

Som både aktieägare och årsmedlem har du full tillgång till gymmet under hela året. Det finns även möjlighet att köpa endast gymkort och detta kort köper du i receptionen.

Läs mer om gymmet här.

Vinterträning med vår PGA Professional

Vintern kan ibland vara väldigt lång här i Sverige. Vi erbjuder Dig därför nu vinterträning för att se till att hålla formen igång. I vår inomhushall har vår tränare Thomas vinterträning. Det finns olika upplägg och kurser där man tränar både i grupp men även individuellt - allt för att tillgodose just Ditt behov. Här tränar vi både sving, närspel och puttning och tar en genomgång av vad just du behöver för att optimera ditt golfspel.

Ta kontakt med Thomas och boka din tid nu på 0736 877 867 eller läs mer om våra träningsmöjligheter.

Ny inredning i klubbhus & restaurang

Äntligen är det dags att fräscha upp våra fantastiska lokaler här på Sand GC!

I mars byter vi ut samtliga möbler, både ute och inne! Vi har beställt supersnygga möbler för att fräscha upp vår inredning. Tillsammans med Input Interiör har vi gjort ett helt nytt möblemang på Sand. Det kommer bli en helt ny möblering än tidigare för att höja kvalitén på restaurangen och underlätta kontakten över och mellan borden.

Nu erbjuder vi dig som vistas på Sand att få din egen personliga möbel. Den kommer märkas med en mässingsskylt med ditt personliga namn eller varför inte marknadsföra ditt företag! Är du intresserad av att få ditt namn eller företag på din möbel för bara 1000 kr per styck - kontakta receptionen på info@sandgolfclub.se 

Två nya kockar

Vi kan nu meddela att vi anställt två nya kockar och den ena kocken börjar redan 1 mars.

Presentation av kockarna kommer ske på vårmötet 23 mars. Inom kort kommer datum när vi öppnar så håll utkik!

Samarbete med Cardio Club

Som medlem i Sand GC har du möjlighet att få förmånliga priser på gymkort hos Cardio Club i Jönköping.

Här har du möjlighet att träna på två personliga fräscha anläggningar belägna vid ICA MAXI och i Munksjöstaden.

Läs mer om de förmånliga priserna