Alexander Björk och Sand Golf Club samarbetar

Europatour proffset Alexander Björk och Sand Golf Club ingår treårigt samarbete.

Bankeryd, 2017-08-17:  

Alexander Björk har under en tid tränat och spelat på Sand Golf Club mellan tävlingarna på Europatouren. Björk gjorde majordebut i The Open i somras och har övertygat stort efter att han tog sitt Europatourkort genom framgångsrikt spel på Challenge touren förra året. Björk är för närvarande på 122:a plats på världsrankingen vilket ger honom en fjärde plats bland svenskarna där endast Henrik Stenson, Alexander Norén och David Lingmerth är högre rankade. 

 

Fredrik Hansson VD på Sand är glad och stolt över samarbetet med Alexander Björk och kommenterar. ”-Med en ödmjuk och fantastiskt duktig golfare som Alexander får våra aktieägare och medlemmar möjlighet att se en stjärna slå bollar på vår uppskattade bana och träningsområden.

 

Alexander Björk kommenterar samarbetet: ”-En bana som Sand är nästintill Europatour klass och jag uppskattar det positiva bemötande jag får på Sand från klubben, dess aktieägare och medlemmar. Ett extra tack till Greenkeeper Paul Tait som håller banan i toppskick varje dag.” 

För mer information kontakta VD Fredrik Hansson.

Kommentarer