Kerr Rowan – Ny Banchef

Vi vill varmt välkomna vår Nya Banchef – Kerr Rowan till Sand GC där han kommer att efterträda Paul Tait.

Kerr är ursprungligen från Ayrshire i Skottland där han kommer från en riktig golf entusiastisk familj och är bildligt talat uppväxt på banan eftersom hans föräldrar hade bar & catering på Barassie Golfklubb i Troon.

- Jag spelade oerhört mycket golf när jag växte upp men det kom till ett stadie där jag insåg att jag inte var bra nog för att bli proffs, säger han.

Kerr valde istället greenkeepercollege i närheten av S:t Andrews och har bland annat jobbat på fem British Open-banor, Augusta National, Gleneagles och varit frivilligarbetare på alla fyra majortävlingarna.

Kerr Rowan har jobbat med golf i hela sitt liv, främst inom golf course management. Han kommer ifrån att under de senaste två åren ha jobbat med ”Capillary Concrete” – en av de produkterna som vi på Sand GC funderar på att installera i våra bunkrar med början detta år. Innan dess var han Course Manager på Hills Golf Club i Göteborg.

Kerrs fantastiska meritlista och erfarenhet från stora golftävlingar passar perfekt ihop med våra höga målsättningar för golfbanan och när möjligheten fanns att anställa Kerr kändes det helt rätt.

Tillsammans med Kerr, Håkan och de övriga brittiska säsongsarbetarna ser vi nu fram emot en riktigt spännande golfsäsong 2018!