Lediga tjänster - Kock

Kock sökes till Sand Golf Club

Vår affärsidé är att tillhandahålla en spektakulär och högkvalitativ golfupplevelse. Dessutom erbjuda förstklassig service och hög standard på hotell och restaurang.

Vi söker nu en duktig och ambitiös kock som vill arbeta med att leverera kvalitet.  Som ansvarig kock kommer du att serva våra medlemmar oh gäster. Du trivs i rollen som kock men har också förmågan att planera restaurangens verksamhet. Du tycker om mötet med människor och förstår vikten av att arbeta i team.

Vi söker dig som har ett postitivt sätt, är drivande och ambitiös. Arbetstiderna kan variera då vi serverar lunch, á la carte, arrangerar eventkvällar/golftävlingar och fester.
Restaurangen är öppen året runt.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö med bra villkor och arbete i fantastisk miljö i en mycket välrenommerad golfanläggning med stor potential. Är detta något för dig? Vi söker dig som är tillgänglig omgående.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Varmt välkommen med frågor eller din ansökan till Fredrik Hansson.

Fredrik Hansson, VD/Klubb Direktör
fredrik@sandgolfclub.se