Nu söker vi kock, är du den rätta?

KOCK SÖKES TILL - SAND GOLF CLUB, TORNARYD - JÖNKÖPING

Vi söker nu en duktig och ambitiös kock som vill arbeta tillsammans i ett härligt team. Som kock kommer du att serva våra medlemmar och gäster. Du trivs i rollen som kock men har också förmågan att hjälpa till och utveckla restaurangens verksamhet. Att du delar vår kärlek till gastronomi och sätter stolthet i ditt arbete är en självklarhetför oss.

Arbetstiderna kan variera då vi serverar frukost, dagens lunch, á la carte, arrangerar eventkvällar/golftävlingar och fester. Restaurangen är öppen från slutet av mars till slutet av oktober. Vår förhoppning och ambition är att restaurangen ska vara öppen året runt om med julbord och diverse event. Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsmiljö där du får träffa mycket positiva gäster som njuter av en tid på vår fina anläggning.

Låter det intressant? Hör gärna av dig till: Pernilla Ström på

pernillastrom@hotmail.se