Se föregående vecka Se nästa vecka


Serveras med ett salladsbord, nybakat bröd och måltidsdryck.

Måndag - Fredag 105 kronor

Lördag - Söndag 125 kronor

 

Dagens lunch: Serveras 11.30-14.00

Dagens Lunch

Serveras med stort salladsbord, nybakat bröd och måltidsdryck.

Veckans vegetariska

Köksmästarens val

Veckans fisk

Se under varje dag för dagens fisk

Måndag

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Panerad rödspättafilé serveras med dansk remoulade och färskpotatis

Tisdag

Högrevschili i tortillabröd toppad med guacamole och syrad rödlök

Panerad rödspättafilé serveras med dansk remoulade och färskpotatis

Onsdag

Schnitzel med champinjonsås samt rostade rotfrukter

Panerad rödspättafilé serveras med dansk remoulade och färskpotatis

Torsdag

Spanska köttbullar i het tomatsås serveras med tagliatelle

Panerad rödspättafilé serveras med dansk remoulade och färskpotatis

Fredag

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Pocherad kummel med potatisstomp, vårlök och västerbottenost samt gräslökssås

 

Lördag

Helgens lunch 125 kr

Helstekt flankstek med örtsmör serveras med råstekt potatis

Pocherad kummel med potatisstomp, vårlök och västerbottenost samt gräslökssås

Söndag

Sommarbuffé

 

BORDSBOKNING: 036-308 308