Tävlingsprogram 2017

Säsongen 2017 kommer vi presentera ett antal nya tävlingar och några som varit med tidigare år. Tävlingssäsongen innehåller en variation av olika tävlingsformer och vi kommer även under säsongen presentera andra event så håll gärna utkik på hemsidan.

Alla våra tävlingar är öppna för greenfeegäster förutom Klubbmästerskapen som endast är öppet för våra medlemmar. För er greenfeegäster har vi en reducerad tävlingsgreenfee för att attrahera dig som gäst.

Klicka gärna in på respektive tävling under tävla för att läsa mer om tävlingen men här kommer en snabb överblick av våra tävlingar:

30 April - Shopens Grand Opening - partävling - scramble tvåmannalag - löpande start

5 Maj - Nine & Dine Premiär - start från 16.00 - partävling

20 Maj - Golfens Dag - spelform och info kommer

2 Juni - Nine & Dine - start från 16.00 - partävling

6 Juni - Nationaldagsgolfen sponsrad av Elite Stora Hotellet i Jönköping - slaggolf A-klass - poängbogey B-klass - shotgunstart

23 Juni - Gökottegolf - spelform kommer

5 Juli - Queens of Sand - partävling - fyrboll poängbogey -shotgunstart