Damgolf 2018

Alla damer på sand är välkomna.

Vi har tagit hänsyn till olika önskemål, så det ska bli trevligt och roligt när vi spelar golf tillsammans.

Damgolf  2018 blir på tisdagar eller onsdagar.

Öppen för alla medlemmar och gäster med officiellt hcp.

Gäst betalar tävlingsgreenfee utöver startavgift.

Spelperiod: fr om den 8 maj tom 4/9. Speluppehåll vecka 28,29 0ch 30.

Se tävlingskalender:  Datum, dag och tävlingsform presenteras.

Anmälan före 10.00 speldagen.

Man kan välja att spela 18-hålstävling eller 9håls tävling. Även lagtävling kommer att spelas.

Vid tisdag/onsdagsgolf har vi reserverade starttider mellan kl 14:00 och 14:50 för de som tävlar 18hål.

Samling och lottning  kl 13:30   Startavgift 50kr

9 hålstävling spelas kl 17 till 17:30. Samling och lottning kl 16:45.  Startavgift 30kr.

Startavgift betalas kontant i receptionen !!

Tävlingsform: Slaggolf/netto.

Efter varje avslutad damdag delas ett första pris till vinnare i 18-resp 9 hålstävlingen.

Priset är 150kr för 18 hål, 100 kr för 9hål  som sätts in i ditt konto i vår restaurang.

Det ska vara minst 5  spelare i 18-hålare och minst 5 spelare i 9-hålare

Sponsrade priser vid lagtävlingar.

Resultatlista på topp 3 visas på anslagstavlan och publiceras på hemsidan.

Anmälan via: min golf eller receptionen.

Nytt för i år - Tävlingsvärdar vid 18hålstävlingar. Tävlingsvärden är först på plats, går i sista bollen.

Tävlingsvärden hjälper till med att lotta bollarna så vi spelar med olika personer.

Hon skriver ifylld starttid. Man drar ett scorekort , du skriver i ditt namn, hcp, och datum.

Behöver du starta sent , kontakta tävlingsvärden så hon kan lotta in dig på senare tid..

Efter genomförd rond lämnas scorekortet i brevlådan som finns i damernas omklädningsrum, signerat av spelare och markör.

Tävlingsvärden samlar in scorekorten och lämnar dem i receptionen för registering.

De som tävlar 9hål ansvarar själva att scorekorten kommer till receptionen.

Matchspel: Tävlingen spelas omgång för omgång där man själv har ansvaret för spelarna att kontakta sin motståndare och spela sin match.

Anmälan sker på upptaktsmötet eller till info@sandgolfclub  Rubrik:Julia senast 1 maj.

Minimum 16st, kostnad 50kr.

Matchspel spelas med hcp efter slopen.

Ex: Laura har spelhcp 3 och möter Anna med spelhcp 16, Anna får då 1slag per hål med index 1-13 .

Match vinnaren får sitt pris vid finalavslutningsdagen.

Säsongavslutning: Finaltävling lördagen 15/9 . Tävling över 14hål. Första start kl 13:00.

Spelas som en singeltävling.

Avslutningsmiddag med prisutdelning kl 18:00 . Kan du inte vara med och tävla så är du välkommen till 18:00.

Pris:50kr/pers

Varmt välkomna till en ny golfsäsong

Mimi Zander

Helena Cederström