Herrgolf 2018

Herrgolf

Varje torsdag är det Herrgolf på Sand GC.

Klart du ska vara med!

Tävlingen är öppen för medlemmar och gäster, herrseniorer med officiellt hcp.

Tävlingen kan spelas när som helst under dagen med valfri spelpartner.

Reserverade tider 14.30-17.00 varje torsdag. Tider kan bokas via Min Golf eller i receptionen 7 dagar i förväg.

På grund av den långa vintern blir första speldatum torsdag 26 april och sista är torsdag den 20 september.

Finalen spelas lördagen den 22 september.

Torsdagsgolfen är en av klubben officiellt godkänd tävling.

Torsdagsgolfen spelas över 18 hål.

Deltagare är Herrseniorer med officiellt hcp, medlemmar och gäster.

Spelform Slaggolf.

Du kan även spela från tee 63 eller 67. Herrar 70+ har rätt att spela från tee 52.
Använd slopen för att se det antal slag du får spela på, gäller Torsdagstävlingen.

Eclectictavlan räknas från tee 57, men gör du en birdie från tee 63 eller 67 får du skriva upp den.

Anmälningsavgift till Running eclectic är 100:- kontant alt. 110:- swish och skall betalas vid första start, endast för Sand GC medlemmar.
Eclectic är en engångsavgift.

Startavgift är 50:- kontant alt 60:- swish för varje torsdagstävling.

Herrgolfens avgift betalar ni med kontant eller swish.
Betalar ni med swish är eclectic avgiften 110:- och torsdagtävling 60:- per speltillfälle.
Swish nr 123 288 51 50, uppge golf-id vid betalning.

Obs! Swishar du eclecticavgiften, var vänlig skicka samtidigt ett mail till annica@sandgolfclub.se att du är anmäld till tavlan.

Greenfee; utöver startavgift skall gäster betala greenfee.

Scorekort skall lämnas i avsedd låda, finns i herrarnas omklädningsrum

Eclectictavlan fylls i omgående efter tävling. Fyll i ditt resultat hål för hål med datum och signatur från markören. Förbättrar du något resultat vid nästakommande rundor så får du ändra resultatet till det bättre.

Glöm inte att ändra datum och markörens signatur.

Herrgolfen söker ständigt efter nya sponsorer.
Du som vill vara med och sponsra - kontakta Gunnar Hjortås som är ansvarig för herrgolfen, gunnar.hjortas@hotmail.se