Konferens

Välkomna att konferera i en helt unik miljö där ni slipper stadens stress. Passa på att ha viktiga möten på förmiddagen, avnjut en fantastisk lunch för att sedan fortsätta mötet på en av Sveriges absolut bästa golfbanor. Kan det bli bättre?

Eller varför inte konferera ena dagen, äta en god 3-rättersmiddag i restaurangen för att sedan somna och slappna av i våra fantastiskt sköna sängar i vårt Golfotell. Vakna utvilad och redo för 18-hål golf där ni diskuterar gårdagens möte.

Helt fantastiskt enligt oss!

Vi skräddarsyr ER konferens efter ERA önsekmål och behov!

På Sand Golf Club har vi 2 konferensrum i olika stil.

Konferensrummet
Traditionellt konferensrum med plats upp till 14 deltagare. Här sitter ni bekvämt och har utsikt över banan och vårt boende.

Relaxrummet
Ett mer avslappnat mötesrum med magnifik utsikt över det 18:e hålet. Här kan man sitta upp till 20 personer i biosittning eller lite mer avspänt i mindre grupper.

Titta runt i konferensrummet i 360 grader...

Konferenspaket
Halvdag          141 kr/person exkl. moms              Ingår: Kaffe med fralla, lunch inkl sallad & dryck samt frukt & vatten i lokalen
Heldag 188 kr/person exkl. moms Ingår: Kaffe med fralla, lunch inkl sallad & dryck, em-fika samt frukt & vatten i lokalen

Lokalhyra tillkommer

Lokalpriser

Konferensrummet
Halvdag 850 kr exkl. moms  Max 14 deltagare
Heldag 1450 kr exkl. moms

Relaxrummet
Halvdag 600 kr exkl. moms  Max 20 deltagare
Heldag 1200 exkl. moms

Välkommen med er förfrågan!

För bokning eller mer information om konferens, vänligen kontakta receptionen.

Sand Golf Club

info@sandgolfclub.se

www.sandgolfclub.se

Eller skicka en förfrågan nedan:

Namn:
Telefon: