7

Vill du att ert företag eller er produkt syns tillsammans med 24hGOLF? Vi letar alltid efter nya sponsorer & partners. Hör av er till Jacob Stenkil (036-308 308) om ni har en schysst idé eller om ni vill veta mer.

Anmälan för 24hGOLF 2014 är nu öppen.

När tävlingen blir fulltecknad använder vi oss av en reservlista och plockar in nya lag när det blir avhopp eller avbokningar.

7 juni 2014

A. Utmaning

24hGOLF

B. Plats

Sand golf Club

7/6 2014

C. Tävlingsformer

Runnings Eclectic Netto - Lag

Dygnspoängbogey - Singel

D. Ingår

Frukost x2

Middag

Nattmat

Dygnsgreenfee

Startkit

Prisbord

E. Avgift

1 700 kr /spelare

(Sandmedlem 600 kr /spelare)

F. Anmälan

Öppen fr.o.m. 18/11 2013 kl. 08.00

Sand Golf Club's reception

Senast 20/5 2014

www.24hgolf.com

A. Utmaningen handlar om att i 2-mannalag spela golf i ett dygn. Hur många hål ert lag vill spela är upp till er som deltar, men chansen att ta hem något från det välfyllda prisbordet ökar med antalet hål ni mäktar med att genomföra.

B. Enligt traditionen spelas denna tävling på Sand Golf Club utanför Jönköping, som enligt många rankas som en av Sveriges roligaste och vackraste banor. Banan är även rankad bland toppen i Sverige, Norden samt världen, varför vi vågar lova att ni inte blir besvikna.

C. Running Eclectic Netto - Lag. Skapa tillsammans med din spelpartner en drömrunda baserad på era bästa resultat på vardera hål under dygnet.

Dygnspoängbogey - Singel. Denna spelform bygger på din totala poängpott under utmaningens hela 24h.

D. Ett dygn som detta kräver mycket energitillskott, och det är något som ingår i avgiften. Maten ni kommer att äta under dygnet tillagas av Sand Golf Club's utmärkta restaurang. Ingår gör även ett startkit fyllt med nödvändigheter & överraskningar.

E. Betalning av startavgift sker i samband med er anmälan. När ni har fått en bekräftelse på ert deltagande så ska startavgiften betalas in till Sand Golf Club's bank-giro 5686-1438. Märk betalningen med ert/era namn.

F. Själklart känner du dig taggad inför denna utmaning. Anmäl därför ditt lag till Sand Golf Club's reception på telefon 036-308 308. Max 36 lag kommer att kunna deltaga och intresset är rekordstort som vanligt, varför vi uppmanar er att anmäla ert lag så snabbt som anmälan har öppnat. Möjlighet till boende finns och bokas i samband med anmälan.

Dygnsschema

1.   06.00   samling & frukost

2.   07.00   shotgun start

3.   11.00-13.00   dagenslunch serveras i klubbhuset